Eesti Muusikaauhinnad 2019 Aasta Hiphop/Rapalbum kategooria nominendid

Eestis anti aasta jooksul välja 22 kodumaist räpialbumit. Saak on kõva. Loomulikult ei ole kvaliteet ühtlane ja 22 albumi sees on variatsioon ühest äärmusest teise. Leiame korraliku koguse vanakooli põksu, palju räägitud Soundcloudi biiti ja ka intelligentset uuekooli hip-hopi. Eesti Muusikaauhinnad 2019 zürii on kõik albumid üle kuulanud ja kahes hääletusvoorus välja selgitanud 3 parimat. Loomulikult on see arvamus zürii oma ja ei pruugi kattuda kuulajate omaga, aga nii on see alati olnud ja jääb olema ka edasipidi. Pikema jututa kuulutame uhkusega välja Eesti Muusikaauhinnad 2019 Aasta Hiphop/Rapalbum kategooria nominendid.

Aasta hiphop/Rapalbum

Reket – Rahu
Sammalhabe – james_
Tommy Ca$h – ¥€$

Napilt jäid esikolmikust välja James Wolfgang Rassakas albumiga “Lõuna​-​Rakvere Underground Vol​.​1” ja EiK albumiga “unerohi”. Võitja selgitatakse välja juba Eesti Muusikaauhinnad 2019 suurel galal Saku Suurhallis 24. jaanuaril, millest teeb otseülekande Kanal 2.

Päisefoto autor: Mati Hiis