Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida

Ma ei tea maailma asjadest eriti palju, aga ma tean, et ketsivalik poodides on üsna lai ja normaalne inimene normaalse aju kapasiteediga ei pruugi sellest heinakuhjast omale sobivat jalavarju leida. Müra on lihtsalt liiga vali. Uus aasta on alanud ja miks mitte alustada 2019. aastat õige jalaga ja nagu öeldakse – pun intended. See artikkel sinu sõrmede all on väga suure tõenäosusega ainuke omataoline selles keeles, nii-et pane vaim valmis, süvene ja ole valmis soovitusi saama, sest siin on 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida. Kogu kõnealune valik on saadaval Nike poodides Ülemiste keskuses või Viru keskuses.

 

01. WMNS Nike Air Max Plus “Metallic Gold”

See mega ajalooga kets on julgematele tüdrukutele. Legend räägib, et kui sa oled peale milleeniumit sündinud, Air Max Plusid nüüd jalga paned ja neid pikalt jõllitad, siis võib juhtuda, et kuuled korraga kogu UK klubimuusika ajalugu. See on üsna loogiline, arvestades, kui suure tähtsusega on see kets UK muusikutele angaarireivide kuldajastust. Meie jaoks on sellele jalatsil üsna üheti mõistetav slaavi küki vibe, mis on ju ka hea põhjus kets endale soetada.

Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida

 

02. WMNS Nike Air Force 1 High Utility

Järjekordne klassik – kõrge Air Force 1 – mega kaasaegses kastmes. Über moodsatesse disainielementidesse uputatud naiste kets hoiab varba kuiva, streetcred‘i (tänava kredibiilsus toim.) kõrge ja jala roosa. Kuigi värvi combo on üsna edev, siis tegelikkuses on tegemist üsna traditsioonilise jalatsiga, mis vabalt jalga lükata, kui peika vanematega esimene kohtumine on.

Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida

 

03. WMNS Nike Air Force 1 ’07 Metallic

Selle hooaja üks kuumemaid tosse on klassikaline Air Force 1, mis on saanud talveks väga mitmeid erinevaid tõlgendusi. Üks maitsekamaid ja stiilsemaid nendest on see metallik elementidega kaunistatud must madal versioon. Raske on garderoobist leida riideid ja kalendrist leida üritusi, mis selle jalatsiga ei sobiks.

Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida

 

04. Nike Air Max 90 Premium

Jätkame klassika lainel ja see tõeline ketsikultuuri lipulaev Air Max 90 on äs klassika äs it kets (pun indended, jälle!). Tahad jalga panna midagi mugavat, mis ei ole musta värvi, aga samas ei määrduks liiga ruttu, ei ole liiga edev, aga samas räägiks sinust loo, kui trenditeadlikust mehest, kes lõhnab alati hästi ja, kellest kohe kindlasti mitte see Leslie Laasneri jõulueelne sotsiaalmeedia postitus ei rääkinud? See on sinu jalats, mees!

Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida

 

05. Nike Air Force 1 Utility

Seda ketsi oleme oodanud ja ausalt öeldes olin mina suht kindel, et Eestisse see toss müüki ei jõua. Kui talle valimisõigus anda, siis ta ilmselt EKREt valima ei läheks ja see on ohumärk. Uskumatul kombel on tossude Universumi valitseja otsustanud meid siiski selle erakordselt hästi õnnestunud jalavarjuga õnnistada. Juhus, mida ei tasu kasutamata jätta.

Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida

 

06. Nike Air Max 95 

Ja nüüd siseneme ka meesteketside kontekstis natuke julgemale territooriumile – see siluett nägi ilmavalgust esimest korda aastal 1995 ja on olnud peatamatu sellest ajast peale. Jüri Pootsmann käib nendega, mis sinulgi pablada on? Vastus – mitte midagi! Kindlasti vaata üle oma riietus, millega neid paaritada plaanid, sest päris kõigega see kets ei sobi. Tommy Cashi konsal oleksid skoorinud korralikult.

Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida Hamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexidaHamleti soovitus: 6 ketsi, millega muretult uude aastasse flexida

 

Fotod: @hooliganhamlet
Ketsid on saadaval Nike esinduskaupluses Ülemiste keskuse 1. korrusel või Viru keskuses 1. korrusel.