Maa toonides uus adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode”

Kui sa oled natukenegi neutraalsete, maa tooni asjade fänn nagu mina, siis see uus härra Kanye Westi loometöö vili – adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” – on meie mõlemi tassike teed. Kõik näevad, et erinevaid Yeezy Boost’i mudeleid ja värve viskab viimasel ajal peale kiiremini, kui sa jõuad öelda “resell“. See on tekitanud situatsiooni, kus tavaline Yeezy Boosti “kadunud 60-sekundiga” on nüüd saanud hoopis “lookas riiuliteks 500, palun”. See, et Kanye Westi kets enam sama hooga välja ei müü, ei näita, et toss populaarsust kaotaks. adidas on lihtsalt Yeezy Boosti kogused tõstnud numbritesse, millest meil siin isegi aimu ei ole. Kanye lubas, et ühel päeval saavad kõik endale Yeezyd osta ja see päev on üsna lähedal. Kuskil uudises, millele ma praegu viidata ei oska, oli kirjas, et Kanye tossu müük on kasvanud 600%. See on kõik seotud sellega, et tehasest tuleb lihtsalt palju rohkem tooteid kui varem, adidas on inimeste soovidele vastu tulnud.

Kuna värve ja mudeleid on palju, siis lõpuks on tekkinud inimestel valikuvõimalus – mida osta, mida mitte. Kõnealune maa toonides 700 V2 on viimaste reliiside seas kohustuslik ost. Eriti hästi õnnestunud neutraalne värvigamma teeb sellest ihaldusväärse isendi väga tihedal turul. Soovitame veebipoodidel silma peal hoida ja kui vähegi võimalus avaneb, toss ligi tõmmata. Õhus on kevadet, mis nõuab ketsikapi värskendust.

adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” tuleb poodidesse üle maailma müügile 23. märtsil ja hinnaks üsna krõbedad 300 €.

Fotod: Livestock

 

Maa toonides uus adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” Maa toonides uus adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” Maa toonides uus adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” Maa toonides uus adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” Maa toonides uus adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode”