Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood

Tunnen, et oleme kriminaalselt vähe kajastanud 2019. aasta ühte suurimat ketsiuudist, milleks on täiesti uus liige – Nike Air Max 720 – Universumi kõige olulisema ketsi, Air Maxi sugupuus. Olen siin, et see kriminaalne viga heastada. Igal aastal on Nike võtnud keskmisest suuremasse fookusesse tossu, mille peale suur hulk oma aastast ehitada. Sellel aastal pannakse palju energiat magama just selle uustulnuka alla.

 

Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamoodUus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood

 

Elustiilijalatsikategooriat vallutama asuval Air Max 720 on kõige suurem õhkpadi, mida maailm on jalatsil näinud. Kui Nike oleks Apple, siis nad ütleks, et see on suurim õhkpadi ever. Kuigi nad ei ole Apple, ütlevad nad seda sellegipoolest, sest see õhkpadi on tõesti astronoomilselt suur. 720 on kõige värskem Nike Toote Innovatsiooni meeskonna töö tulemus ja esimesed limiteeritud reliisid toimusid tegelikult juba veebruari alguses, kui rahvani jõudis “Virmaliste” värvigammas ketsiduo. Reliise on olnud veel ja pealetung jätkub terve 2019. aasta.

 

Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood
Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood

 

Suurima õhumulliga kets tuleb erinevates värvitoonides, eksklusiivsemalt ja vähem eksklusiivsemalt. Ketsikommuunides nimetatakse tossu juba aasta parimaks ketsiuudiseks, sest Nikel on tõepoolest hästi õnnestunud siduda tootesse tehnoloogia tippsaavutused ja jalatsitrendide populaarsemad jooned. Mõned ajakirjanikud ja kriitikud nimetavad mudelit isegi Nike üheks suurimaks viimaseaja saavutuseks.

720 nimi tuleb sellest, et tossu 32 mm kõrgune õhkpadi on vaadeldav 360 kraadi raadiuses nii vasakult paremale kui ülevalt alla. Sellised suured muutused nagu seda on Air Max 720, ei valmi üle öö ja loomulikult ei sündinud ajaloo suurim õhkpadi ilma stressi ja tagasilöökideta. Testimise ja parandustega käidi edasi tagasi ja korraks tundus, et nii suurt talda ei saagi reaalsesse ellu rakendada. Analüüsiti, uuriti, kaardistati suurlinnas elavate inimeste vajadusi, harjumusi, väljakutseid ning lõpuks jõuti ketsini, mis on edukamalt kui misiganes varasem toode, valmis toimima igapäevajalatsina. Väljatöötatud õhkpadja tehnoloogiat tõstetakse lisaks Air Max 720 rõõmsalt ka juba muude siluettide peale, mis on ketsikommuunid korralikult sahisema löönud.

 

Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamoodUus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood

 

Üks olulisemaid asjaolusid uue mudeli juures on see, et kõnealune ajalooliselt suur õhkpadi koosneb 70% ulatuses taaskasutatud materjalidest. Rääkimata sellest, et omakorda 95% tootmise jääkidest läheb taaskasutusse. See kõik on osa Nike suuremast plaanist, kus muu hulgas on ka näiteks Nike USA tootmise ümberehitamine taastuvenergiaallikate peale.

 

Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood Uus Nike Air Max 720 on siin, et võtta üle kogu tänavamood

 

Kas ja kui palju Nike Air Max 720 maaniast meie siin Eestis osa saame selgub lähiajal. Suur ketsihooaeg avatakse Eestis ilmselt kohe, kui ilmad kuivemaks lähevad ja loodetavasti koos partide ja kevadega jõuab Eestisse ka tuttuus Air Max. Hoiame kindlasti kõiki huvilisi arengutega kursis.

Fotod: Solebox, SneakerFreaker, Sneaker Politics, 43einhalb.