Logic ja Eminem panid lõpuks riimid ühte kappi loo “Homicide” peal

Logic valmistub välja andma oma viiendat albumit “Confessions of a Dangerous Mind” ja esimene singel sellelt kannab nime “Homicide”. Träkk on kahasse räpitud ei kellegi muu kui Eminemiga. Logic ja Eminem on duo, millest keskmisest sisukama räpi austajad on juba mõnda aega unistanud. Unistuse täitumise tõenäosus kasvas silmnähtavalt, kui Eminem viimase albumi “Kamikaze” peal Logicut positiivses toonis mainis. Ei läinudki kaua, kui kaks erineva põlvkonna esindajat stuudiosse maandusid ja selle tõelise kuulipilduri sisse räppisid.

 

 

Kirss tordil on loo lõppu keevitatud koomiku Chris D’Elia paroodia Eminemist. Reede puhul paneme ka täispika versiooni koomiku paroodiast siia lõppu. Logicu album peaks esialgse info kohaselt ilmuma sügisel.