Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon

On selgemast selgem, et Nike on võtnud endale eesmärgiks madala Dunk ketsi ja selle sugulased trendivoolude etteotsa tõugata. Just sarnase silueti peal on juba koostööd tehtud Travis Scotti ja Supremega. Sama siluett on ka müüdi staatusesse tõusnud moelooja Virgil Ablohi Instagrami Storydes figureeriunud mõnda aega ja Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon oli ainult aja küsimus.

 

Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon

 

Alguses tundus Nike koostöö Virgil Ablohiga olevat projekt, millel on lõpukuupäev täiesti olemas (umbes nagu “Breaking Bad”, eksole). Suur “The Ten” kollektsioon – 10 erinevat mudelit ja kõik. Sari, 5 hooaega ja kõik. Tänaseks on see oluline ketsikultuuri mõjutanud koostöö toiminud juba paar aastat ja lõpu asemel paistab asi aina rohkem tuure koguvat.

Kõnealune Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon on internetis vahtu üles kerinud juba mõnda aega. Pikalt seisis kõik lekkinud piltide najal, kuni lõpuks moelooja ka ise Instagramis enda tõlgendust vanast Nike Dunk Low disainist ametlikult kinnitas.

 

View this post on Instagram

1 of 3⁣ @off____white c/o nike

A post shared by @ virgilabloh on

Hetkel on teada, et suure tõenäosusega on tulekul 3 erinevat värvigammat – roheline/valge, punane/valge ja sinine/kollane. Ehkki Off-White™ kollektsiooni esitlusel Pariisi SS20 moenädalal nägid ilmavalgust 2 lisa värvi kombinatsiooni, ütlevad naised saunas, et tegemist oli “Friends & family” reliisidega. Nike ja Virgil on Nike Dunk Low osas väga vaiksed olnud, aga hetkel arvatakse, et poelettidele kukkuvad 3 värvi juba oktoobris ja hinnaklassilt peaks toss jääma 170 € kanti.

Mitte-ametlikud fotod kickwhoshow ja TheSupremeSaint.

 

 

Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon
Ketsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioonKetsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioonKetsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioonKetsimoe järgmine trend on kohal – Off-White™ x Nike Dunk Low kollektsioon