Air Jordan 1 “Bloodline” kukub Eestis lettidele 29. novembril

Head uudised! Low ja Mid versioonide vahele on ilmumas taas üks kõrgem Air Jordan 1, seekord nimega “Bloodline”. Veel parem uudis on see, et ketsi saab maailmaga samal ajal osta ka Eestist. Me oleme tulnud pika tee, et need natukenegi olulisemad tooted ka meie koduriigis lettidele jõuaksid ja väljamaa edasimüüjate asemel saaksime raha viia oma inimestele.

“Bloodline” lugu ulatub aastasse 1985, kui eetrisse läks Michael Jordani kampaania sõnumiga “Who Said Man Was Not Meant To Fly”. Just see sama sõnum on trükitud ka tossude sisse kanna alla. Toss ise on musta-valget ja punast värvi. Põnevamaks teeb asja aga see, et tegemist on põhimõtteliselt ümber pööratud legendaarse “Chicago” värvigammaga – kõik need kohad, mis oleksid punased on “Bloodline” peal lihtsalt mustad. Väikese lisana on paneelidel punased äärised, mis toovad ketsi konstruktsiooni effektselt esile.

Air Jordan 1 “Bloodline” tuleb üle maailma müügile 29. novembril. Eestis on kets saadaval näiteks värskelt avatud uuenenud Nike esinduskaupluses Ülemiste keskuses.

Fotod: Hooligan Hamlet

Air Jordan 1 "Bloodline" kukub Eestis lettidele 29. novembril Air Jordan 1 "Bloodline" kukub Eestis lettidele 29. novembril Air Jordan 1 "Bloodline" kukub Eestis lettidele 29. novembril