Clicherik & Mäx andsid välja videosingli “Gaas” debüütalbumilt “HÄNG”

Clicherik ja Mäx andsid täna koos videoga välja loo “Gaas”, mis on nime vääriliselt kiire ja lööv ning märgib ka ajaliselt olulist perioodi. Täpselt nädala pärast, 15. novembril ilmub duo esimene album “HÄNG”. Albumi esitluskontsert toimub samal õhtul Helitehases, kus lavale astuvad ka Marp$, säm & kaw ja McLord (Öökülm).

“Gaas” on duol järjekorras juba neljas singel sel aastal, ilmestamaks poiste lähenemist räpile. Nendele omane stiil on nüüd küll juba kindla sammuga Soundcloudist välja astunud, asetades end julgelt nii trap- kui ka popmuusika mikstuuri.

““Gaas” idee sündis tegelikult juba eelmisel aastal. Ladusin selle idee poistele ette, aga nad olid ikka päris skeptilised. Aga ma jonni ei jätnud. “Gaas” on selline autohuvilise hümn, väikesena ikka meeldis see film “Autod” ning nüüd põhimõttiselt tegime sellele ka soundtracki! Muidugi on märkimisväärne selle loo klapp Tänaku võiduga, universum mängib ikka trikke. Hea töö, Ott!” kommenteeris singlit Mäx.

“GAAS on meie uus kiire lugu kiirelt sõitmisest ja see laul on otseses mõttes tähendus sõnale “tümm”. Sidur pidur gaas gaas, pange turvavöö peale ja sõitke viisakalt, Peipsi järve põhja,” lisas Clicherik.

Clicheriku ja Mäxi debüütalbumi “HÄNG” esitluskontset toimub albumi ilmumise õhtul 15. novembril Helitehases. Täpsem info ürituse Facebookis.