50 Cent ja Post Malone andsid välja muusikavideo loole “Tryna F*ck Me Over”

50 Cent on oma eluga heas kohas juba mõnda aega. Tema juhitud erinevad projektid toovad Mr. Ferrarile sisse ilmselt sama palju või isegi rohkem raha kui tema karjääri “Get Rich Or Die Tryin'” periood. Mees on internetis tuntud ka kui naljanina. Sellepärast ei ole ilmselt kellelegi üllatus, et 50 Cent otsustas täna, 5 aastat pärast loo “Tryna F*ck Me Over” avaldamist 2015. aasta mixtape‘i peal “The Kanan Tape” välja anda loo video. 50 Cent ise kirjeldas otsust Twitteris, et lihtsalt unustas selle video välja anda ja teeb seda nüüd, sest “I do it when I feel like it“. 5 aastat vana träki peal teeb kaasa hitimeister Post Malone. Video on filmitud aastal, mil Post Malone andis välja oma break-out singli “White Iverson”. Tähelepanelikumad saavad ka videost aru, et tegemist on vana materjaliga, sest Post Malone’il puuduvad tema kurikuulsad näotatoveeringud. 50 Cent on ärimees ja ilmselt tundis 5 aastat tagasi, et Post Malone’ist saab suurem nimi, kui ta sellel hetkel oli ja andis loo välja täpselt siis, kui see potentsiaalselt kõige rohkem raha võiks teenida. Vana või mitte, “Tryna F*ck Me Over” on bänger.