Air Jordan 1 High OG “Royal Toe”

Air Jordan 1 populaarsus ei ole vähenenud, olenemata korralikust turu üleujutamisest. Emotsioonid alles ilmunud Air Jordan 1 “Court Purple” seoses ei ole veel vaibunud, kui meile visatakse hambusse järgmine 2.0 versioon legendaarsest “Game Royal” ketsist, mis kannab nime Air Jordan 1 “Royal Toe”. Pisikesed värvide liigutamised siin-seal, millest peamist märkate varbal (sellest ka ilmselt nimi, eksole). Muusosas Air Jordan 1 oma parimas. Kui nimetatud isend kõnnib materjalide ja tegumoe kontekstis samades jälgedes oma eelkäijatega sellest aastast, on tegemist tõsiselt kvaliteetse ja mugava igapäeva jalatsiga, mida ei tohiks kindlasti mööda lasta.

Toss tuleb müügile 9. mail tavapärase hinnaga 160-170€ ümbruses olenevalt edasimüüjast. Ja kuna meil ikka veel ei ole nendel artiklitel sponsorit, keda siin mainida, siis ütleme üleüldiselt, et ketsi leiad mitmetest veebipoodidest, mis saadavad muretult pakke ka Eestisse. Ja nagu ikka ägedate tossudega – tegutsema pead kiirelt.

 

Air Jordan 1 High OG "Royal Toe" Air Jordan 1 High OG "Royal Toe" Air Jordan 1 High OG "Royal Toe" Air Jordan 1 High OG "Royal Toe" Air Jordan 1 High OG "Royal Toe"