Reket andis välja uue loo “Magad vä?”, kus teevad kaasa Liis Lemsalu ja Avoid Dave

Reket lasi välja duubelsingli „Kahesus“, mille põhilooks on romantilise video saanud laul „Magad vä?“, kus teevad kaasa ka Liis Lemsalu ja Avoid Dave. „Magad vä?“ muusika ja produktsiooni eest vastutab Avoid Dave (kodanikunimega Taavi Paomets), pehmemad helivarjundid lisas oma kauni vokaaliga Eesti populaarseim naisartist Liis Lemsalu ja video sai filmitud ajaloolises Kolga mõisas Mart Varese ja Sander Allikmäe poolt.

Reket on ka varem Avoid Dave’ga laule kirjutanud ja koostöö sujus taaskord: „Magad vä? On minu meelest üks mõnusalt kibemagus träkk, mis ühtlasi andis mulle võimaluse lõpuks muusikat teha ka koos Liisiga.“

Ka Taavi meelest on Reketiga stuudios lihtne: „Meie musamaitsetel on üsna suur ühisosa ja lugu kirjutatades leiame kiiresti sobiva suuna. Ka „Magad vä?“ idee saime purki ca 3 tunniga. Vaatamata, et tegu on räppariga, on Tomil viimasel ajal palju meloodia ideid, mis kõlavad laulja kõrvadele värskelt. Ja kui teeme salvestuse lõuna ajal, siis on Reket ise ka veel värske, aga kui on hiline sessioon, siis ta magab.“

Liis kuuliski lugu esimest korda demo-versioonis ja ilma viisita, kuid Avoid Dave’i biit ja instrumentaal kõnetasid teda koheselt: “Kõik algaski minu jaoks selle loo biidist ja järgnev on juba ajalugu.“

 

 

„Kahesuse“ teise poole moodustab veel üks lugu, Noyade produtseeritud „Veel üks“, mis annab edasi Reketi veidi süngemat ja räpimat poolt ning on mõeldud tõsistele Reketi loomingu austajatele.

 

 

 

Reket Instagramis: https://www.instagram.com/reket/
Reket Facebookis: https://www.facebook.com/reket347