Oodatud Nike Dunk High SP “Spartan Green”

Nike on Dunk mudelite haibi täistuuridele tallanud. Rula on peale pausi tagasi mainstream‘i jõudnud ja loomulikult on Nike kultuuri keskmes täpselt õigel ajal täpselt õige tootega täpselt õigete esindusnägudega. 1986-ndal tegelikult korvpallitossuna alustanud mudel oli oma populaarsuse tipus 2000. aasta ümbruses ja sai Nike SB üheks peamiseks ketsiks. 20 aastat on möödas ning mood jõudis ringiga ketsi juurde tagasi. Erinevaid Dunk High versioone võime ilmselt oodata terve 2021. aasta jooksul nii OG retro värvides, collab‘idena kui ka täiesti uusi varianti.

Rongile lükkab hoo sisse Nike Dunk High SP “Spartan Green”, kus on kasutatud Virgil Abloh’i collab‘ist ja 2008. aastal ilmunud “Pine Green” versioonist selgelt tumedamaid rohelisi toone. Metsaroheline teeb ketsi maitsekaks ja tagasihoidlikumaks. Tossu hinnaks saab olema 120€ ümbrus olenevalt edasimüüjast.

Nike Dunk High SP “Spartan Green” jõuab poodidesse üle maailma 18. septembril ja ostuõiguse loosid on täies hoos. Ketsi soetamine saab olema ilmselt ülesanne raskemate killast, nii et õnne ja edu.

Päisefoto: Jason Noire / solebox
Tootefotod: Nike

 

Nike Dunk High Nike Dunk High Nike Dunk High Nike Dunk High

Täägid: