Ain Nufin andis välja muusikavideo loole “Lilla udu”

Kui sa oled elanud kivi all või kivi toime all, siis võib juhtuda, et oled maha maganud hea kodumaise põksuräpi eestvedaja nimega Ain Nufin ning hiljuti ilmunud täispika albumi “Multivärss”. Albumil on kokku 9 lugu ja värskelt ilmus ka visuaal kolmandale videosinglile, mis kannab nime “Lilla udu”. Eelmised 2 visuaaliga õnnistatud lugu on “Trellid” ja “Suvaline mees”.

Kogu “Multivärss” mõjub otsast lõpuni üsna toekalt ja tundub, et Nufinil on selge siht silme ees ning visioon oma peas üsna konkreetne. Selline selgus on minu arvates Eesti räppmuusikas ka tore nähtus. Artistid kipuvad pigem hüplema ja eksperimenteerima, mis tekitab kuulajates tihti segadust. Ma ei anna hinnangut, kas erinevate saundide ja võngete ja flow‘de vahel pendeldamine on hea või halb, ma lihtsalt ütlen, et see on olemas ja Ain Nufin selles kaasa ei löö. Album mõjub ühtlaselt ja enesekindlalt. Selle saab ilmselt väga suurel määral kirjutada ka eneseteadlike produtsentide arvele, kes albumi helipildi eest vastutavad – lood on kenasti ära jaotatud Skidoo ja Otto taustade vahel.

Uus videosingel “Lilla udu” on Skidoo taustal ja visuaali meisterdas Marilyn Rumberg. Kuula albumit näiteks Spotifys või hangi limiteeritud koguses füüsiline CD kirjutades artistile otse.

 

 

Ain Nufin Instagramis
Ain Nufin Facebookis

Sahver Records Instagramis 
Sahver Records Facebookis