Saturday Night Live ja “Räpi ümarlaud”

Legendaarne huumorisaade “Saturday Night Live” ehk “SNL” on tuntud keskmisest kõvasti parema huumori ja põnevate külaliste poolest. 1975. aastast tänaseni on seda külastanud maailma suurimad tähed ja koos on loodud ajaloo ikoonilisemaid hetki meelelahutuses. Seekordset episoodi külastas noor näitleja Timothée Chalamet, kellele anti üsna korralik kont närida.

SNL kirjutajad ei hoidnud end tagasi ning Timothéele anti etendada mitte lihtne Soundcloudi räppari roll. Nimelt on näitleja rolliks sketšis nimega “Räpi ümarlaud” üks pool Soundcloudi räpi duost. Tema kõrval tunud SNL-i resident koomik Pete Davidson. Üheks tõsipeaks on sketšis räpibändi The Roots tuntud trummar Questlove.

Loomulikult on klipp täis hunnikuid stereotüüpe, mis ei vasta 100% reaalsele elule, aga natuke nalja on vist ikka okei teha ju?