Beebilõust andis välja Eesti Laul 2021 teemalise loo “Askeldan”

Beebilõust on tagasi! Ta pole tegelikult ju kuskil ära olnudki, aga tahtsin artiklit selle lausega alustada. Lõust on lagedale tulnud üsna müstilise ja isemoodi projektiga, mis kannab nime “Askeldan”. Värske pala räägib pikalt Eesti Laul 2021-st ja ehkki pole kuskil ametlikult mainitud, jätab kuulajale vägisi tunde, et on seotud varsti saabuva Eesti Laul 2021 suurejoonelise projektiga.

Olgu sellega, kuidas on, 11 aastat tagasi Rick Rossi poolt kuulsaks lauldud “Hustlin'” on saanud ilmselt kõige ootamatuma uue kuue, mida Rick oleks osanud oma elu ajal ennustada. Loos teeb lisaks Lõustale kaasa Hans Nayna ja träki produtsendiks on Vahur Valgmaa.

Võta popcorn, pane biit peale ja loe sõnu kaasa värskelt Beebilõusta YouTube’i laetud lüürika videost.