Cosmic Unity – Nike esimesed osaliselt taaskasutatud materjalidest korvpallitossud

Nike Cosmic Unity on Nike esimene ”Move To Zero” initsatiivi raames sündinud performace jalats. “Move To Zero” on teatavasti brändi ettevõetud teekond null jäätmete ja null karbonini. Oleme juba näinud Nike prügist tehtud tosse, aga see siin on programmi esimene jalats, mis mõeldud toimima keerulisemates olukordades, kui tavaline linnas jalutamise jalanõu. See on esimene korvpallikets, mis miksib kokku keskkonnasäästliku materjalikasutamise innovaatilise tehnoloogiaga. 

Suuresti on Cosmic Unity loogika Nike Space Hippie tossul põhinev. Kõnealuse korvpallitossu puhul on taaskasutatav prügi 25% tossu massist. Lisaks on muud tossu tootmise lahendused ja metoodika keskkonda silmaspidades välja töötatud. See toss on eelnevate “Move To Zero” pesast välja lennanud linnukestega võrreldes silmapaistvama disainiga ja seda tänu loovjuhile Ross Klein, kes projekti oma käe all on vedanud.

See ongi tulevik. Esimene Nike Cosmic Unity “Green Glow” kukub SNKRS app’is juba 28. veebruaril. Teised värvid alates 7. märtist. 

 

Cosmic Unity – Nike esimesed osaliselt taaskasutatud materjalidest korvpallitossudkeskkonnasäästlik nike eesti cosmic unity keskkonnasäästlik nike eesti cosmic unity prügist tossudkeskkonnasäästlik nike eesti cosmic unity prügist tossudCosmic Unity – Nike esimesed osaliselt taaskasutatud materjalidest korvpallitossudCosmic Unity – Nike esimesed osaliselt taaskasutatud materjalidest korvpallitossudCosmic Unity – Nike esimesed osaliselt taaskasutatud materjalidest korvpallitossudprügist tossud sustainability keskkonnasäästlik eluviis