hiphop.ee ja Raadio 2 aastaküsitlus 2020 selgitab taas välja aasta parimad

Aastaküsitlus 2020 on taas siin. Hiphop.ee on Raadio 2 saadete “Programm” ja “Linnadžungel” abil inimeste lemmikutest edetabeleid koostanud juba aastast 2001. Möödunud korra 2019. aasta kodumaise mussi edetabelit troonis aasta artistina Nublu, aasta albumi tiitel läks Reketile „Kulutuli” eest. Aasta looks valiti „(Ei ole) aluspükse” ning uue tulija auhinna viisid koju Clicherik ja Mäx.

See, kes käesoleval aastal aga tiitlid koju viib, on teie teha head inimesed. Aeg on anda oma panus parimate valimisse (selle eest küll tuludeklariga tagasi ei saa, aga karmavõlga samas jälle grammi võrra kergemaks küll). 

Hiphop.ee aastaküsitlusele saab oma hääled anda nende kodulehel. Olgu öeldud, et hiphopi aasta auhindadel jagatakse auhindu 19(!)s erinevas kategoorias – tiitleid jagatakse nii räpparitele, graffiti writeritele, breiktantsijatele, produtsentidele, dj-dele jne. 

Anna hääl juba täna, sest auhindade jagamine läheneb kulutulena (pun intended). Nimelt kuulutatakse võitjad välja juba traditsiooniks saanud Raadio 2 erisaates 5.märtsil 2021. Saadet juhivad Eesti hiphop auhindade eestvedajad DJ Quest, Kozy ja DJ Paul Oja.

Mine anna Aastaküsitlus 2020 lehel hääl oma lemmikute poolt.