Yasmyn andis välja enda teise täispika albumi “YASMYN”

Täna ilmus plaadifirma TIKS rekords alt Yasmyni uus album “YASMYN”, mis stiililt rändab moodsa souli ja R’n’B helimaailma radadel. “Tunnen, et olen jõudnud uue albumiga žanrini, mis iseloomustab mind muusikaliselt kõige enam ja peegeldab seda, mida ma artisina teha soovin,” lisab Yasmyn.

Uus plaat “YASMYN” sisaldab loomingut erinevatelt Eesti ja USA produtsentidelt, lisaks teeb kaasautorina kaasa Kaspar Kolk, kes on ka mixinud kogu albumi materjali. Albumi materjalist on ilmavalgust näinud juba kaks singlit, armastuslugu “How Much” ja positiivne ning empowering lahkumineku lugu “I Had It Good”. Albumi läbivaks teemaks on armastus, nii endasse kui teistesse, viies meid läbi armastuse erinevate faasidest  –  armumisest, suhtest, lahkuminekust ning nende protsesside pidevast ringlusest.

“Minu uus album on minu kõige terviklikum, külluslikum ja küpsem looming mida seni olen teinud. Kuulates seda albumit, märkan kui palju aega, mõtet ja südant siia projekti olen pannud. Usun, et olen lõpuks jõudnud artistina kohta, kus minu loomingut saab arvestada kui väga konkurentsivõimelist albumit nii Eestis, kui ka välismaal. Selle albumiga soovin pakkuda kuulajale äratundmiserõõmu ning võimalust öelda, et “jah, see artist on päriselt ka eestlane”,” kommenteerib laulja Yasmyn.

Uut muusikat on võimalik kuulda SUME festivalil, kus Yasmyn astub üles TIKSu laval õhtu viimase artistina peale nublut. Sellel aastal on plaanis koostöös TIKS rekordsiga välja anda ka uus muusika vinüüli kujul.

Kuula uut albumit erinevatel voogedastuplatvormidel.

KAPA Mick Moon

YASMYN sotsiaalmeedias:

Instagram: @yasmyntheprincess
FB: @yasmyntheprincess
Tiktok: @yasmyntheprincess