#LÄBIKLAASI Poolas toimunud projektiautode näitus Ultrace ’21 fotogalerii by Karmely Sõrmus

Hooligan Hamlet on alati olnud loomingulise, intelligentse ja teiste liiklejatega arvestava autokultuuri entusiast. Ultrace on igal aastal Poolas toimuv autoüritus, kus usutakse muude asjade kõrval samadesse põhimõtetesse. See on stance ja wheel fitment’i fännide suvelõpu maiuspala, kuhu tulevad kokku tuhandete projektiautode omanikud üle Euroopa. Aastate jooksul on sellest saanud tõeliselt omanäoline autoüritus, mida teatakse üle maailma.

Ürituse külastamisest on saanud ka mitmete eestlaste traditsioon. Sellel aastal käisid Poolas mitmed Eesti projektikautod. Tavainimeste keeles on Ultrace koht, kus saab näha ilusaid ehitatud autosid ja siinkohal ongi hea jagada teiega Eesti ühe populaarsema “built not bought” auto @e46brownie omaniku Karmely Sõrmuse fotogaleriid parimatest paladest, mis Poolas sellel aastal üles rivistatud oli. Head nautimist!

 

Ultrace 2021
Ultrace 2021 Karmely Sõrmus Ultrace 2021 Karmely Sõrmus Ultrace 2021 Karmely Sõrmus Ultrace 2021 Karmely Sõrmus Ultrace 2021 Karmely Sõrmus Ultrace 2021 Karmely Sõrmus Ultrace 2021 Karmely Sõrmus Ultrace 2021 Karmely Sõrmus

Ultrace 2021 Karmely Sõrmus

#LÄBIKLAASI Poolas toimunud projektiautode näitus Ultrace '21 fotogalerii by Karmely Sõrmus