adidas avab Tallinnas kaks uut kauplust

Pommuudis 2021. aasta lõppu kõikidele kolmetriibu fännidele. Hiljuti lugesid uudist Baltikumi suurimast Nike poest. Nüüd on asjalood nii, et lisaks sellele avab täiesti uued uksed ka adidas. Kauplused hakkavad asuma Ülemiste keskuseses ja Viru keskuses. Ülemiste adidas on avatud alates 10. detsembrist ja Viru keskuse esindus teeb uksed lahti 16. detsembril. Täpsemat infot adidas Eesti tegemiste osas juba üsna pea. Mis seekord paremini on, kui mõni aeg tagasi Rocca al Mare keskuses suletud adidase poes? Kuulujuttude kohaselt peaks uued esindused tooma Eestisse enneolematult hea valiku adidas Originals toodet. Kas see tähendab, et lõpuks maandub Eestis ka mõni Yeezy kets? Selle selgitame välja nii ruttu kui võimalik.

Jälgi adidas Tallinna tegemisi nende täiesti uues Instagramis @adidastln

 

Intervjuu – fotograaf Getter Kuusmaa ja tema armastus tossude vastu