Flex Fest – Telliskivi kvartal täitub kaasaegse hiphopiga

27. ja 28. augustil toimub Tallinnas, Telliskivi Loomelinnakus keskmisest tummisem möll Flex Fest. Esimesed artistid on ka juba suvelõpu kräule välja kuulutatud ja line-up on pungil modernsest hiphopist. Üks peaesinejatest on Kanadast pärit BBNO$, kelle singel “Lalala” on Spotify keskkonnas saanud rohkem kui 800 miljonit striimi ning, kes on hetkel üks enimnõutud artiste festivalidel üle maailma. Lisaks astub teiste seas lavale Soome raudvarasse kuuluv Cledos ja AverageKidLuke. Kohalikust koondisest on juba välja hüütud Yasmyn ja Clicherik & Mäx. Järgmised artistid teeb festival teatavaks juuli alguses.

 

 

FlexFest on välja kasvanud Flex pidude sarjast, mis on juba mõnda aega pakkunud publikule erinevaid elamusi. FlexFest on kahepäevane elustiilifestival, mis lisaks heale muusikale kolmel erineval laval pakub ka head sööki-jooki ning absoluutset elamust igal viisil. Mega earlybird piletid saadaval Ticketer.ee ja Piletilevi.ee.

 

 

Täpsem info kodulehel flexfest.ee ja hoia silm peal ka Flexi Instagramil @flexgangx

Vaata: Hamlet TV uus episood Artist Series no 4 “YASMYN”

Täägid: