Laupäeval kukub Tallinnas Air Jordan 1 High OG “Taxi”

Laupäeval, 13. augustil, kui kõik ketsihuvilised Elvas Eesti Hiphop Festivalil on, tuleb Tallinnas ülejäänud maailmaga sünkroonis müügile Air Jordan 1 High OG “Taxi” või ka teise nimega “Yellow Toe”. Toss kukub Nike Tallinna esinduspoodides täpselt kell 18:00. Usun, et mudelit kellelegi tutvustama ei pea ja ehkki Air Jordan 1 hype on juba mõnda aega langustrendis, püsib ketsi vastu siiski piisavalt suur huvi. Kõnealune värvikombinatsioon on tõeline maiuspala igale retro Jordani fännile, klassikaline musta värvi paneelide jaotus harmoonias tumedat karva kollasega. Üsna sarnane eelmisel aastal ilmunud Air Jordan 1 “Pollen” tossule, ent valget värvi küljepaneelides on siiski mingi oma maagia.

Mujal maailmas tuleb Air Jordan 1 High OG “Taxi” toss müügile ostuõiguse loosidega, nii et krahma unikaalsest eestlastele kingitud võimalusest ja mine Nike esinduspoodidesse kohale.

 

air jordan 1 taxi nike eesti air jordan 1 taxi nike eesti