Ballzy tõi müügile tossu Nike Dunk Low “Michigan State” ja annab ühe paari tasuta ära

Hopsti, aasta lõpp ja Ballzy toob kohalikule ketsientusiastile jõuludeks mõnusa maasika! Jah, oleme natuke madalatest Dunkidest väsinud, aga see ei vähenda nende konkreetsete ketside olulisust ja kohta ajaloos. Nike Dunk Low “Michigan State” või ka “Team Green” on üks puhtamaid ja paremini õnnestunud ketse ning otsene tõestus sellele, et hype ei ole oluline ja Dunk on ikka veel põhiline. Ballzy lükkas värskelt käima ostuõiguse loosid ning annab ühe paari ka täiesti tasuta ära.

 

Nike Dunk Low Ballzy Reede Air Jordan 1 Raffle Sportland

 

USA-s on erinevad koolid ja nende koolide värvid kultuuris väga olulisel kohal. Nike on aegade jooksul palju koolide värvidest inspireeritud tosse välja andnud. Üks legendaarsemaid nendest kindlasti “Be True To Your School” kampaania, mille raames ilmus hunnik erinevate koolide Dunk’e. Ehkki kõnealune rohe-valge toss ei ole ühegi selle kampaania raames originaalis ilmunud tossu uusversioon, kuulub “Team Green” kindlasti Nike kaasaegsete kolledžiteemaliste tossude seas oma klassikalise värviblokeerimise kombinatsiooniga kõrgele kohale. Värvilahendus tuleb Michigani ülikooli korvpallimeeskonna Michigan State Spartans rohelisest.

Toss kukub Ballzys juba standardiks saanud ostuõiguse loosiga, mida saadab seekord ka erakordne loosimine. Nimelt loositakse ühele õnnelikule võitjale paar tosse koos spetsiaalse hokisärgiga. Täpsema info ostuõiguse loosi kohta leiad kodulehelt ja giveaway läks käima Ballzy Instagramis.

Fotograaf: Virgo Haan
Talent: Kevin Parras/HC Panter, ründaja

 

Nike Dunk Low Michigan State Team Green Nike Dunk Low Ballzy Reede Air Jordan 1 Raffle Sportland Nike Dunk Low Ballzy Reede Air Jordan 1 Raffle Sportland Michigan State Team Green Ballzy tõi müügile tossu Nike Dunk Low "Michigan State" ja annab ühe paari tasuta ära

Täägid: