#LÄBIKLAASI Porsche kalender 2023 ja kuninglik 911 Sport Classic

2022. aasta tõi minu ellu minu isikliku suurima fotoprojekti. Sain üksi otsast lõpuni loovjuhtida, pildistada ja disainida Porsche Tallinna esinduse ametliku 2023. aasta kalendri. Aasta jooksul pildistasin üles 12 erinevat autot neljas erinevas aastaajas. Tänane peategelane on Porsche 911 Sport Classic.

Minu põhimõte autode pildistamisel on alati olnud üsna lihtne – loomulik keskkond, ilma välkude ja lisavalgusteta jättes ära ka suuremahulise autofotograafiale omase järeltöötluse. See stiil ei ole paljude lemmik, aga tunnen, et selles loogikas toimetan kõige naturaalsemalt ja tulemus on mulle endale kõige meelepärasem nii protsessi kui ka fotode näol. Kalendrisse läks igast autost üks foto, aga loomulikult veetsin masinatega koos rohkem aega ning tahan kalendrist välja jäänud fotosid jagada.

Esimesena astub areenile kuninglik Porsche 911 Sport Classic, mis kaunistab kalendris mai kuud. Kõik fotod pildistatud kaameraga Sony a7 IV ja klaasiks 85mm f1.4 ning 24mm f1.4.

 

Porsche Tallinna esindus 911 Sport Classic Metsakutsu Rainer Olbri #LÄBIKLAASI Porsche kalender 2023 ja kuninglik 911 Sport Classic #LÄBIKLAASI Porsche kalender 2023 ja kuninglik 911 Sport Classic #LÄBIKLAASI Porsche kalender 2023 ja kuninglik 911 Sport Classic #LÄBIKLAASI Porsche kalender 2023 ja kuninglik 911 Sport Classic