boipepperoni ja An-Marlen andsid välja uue videosingli “kosmoselaeval”

Boipepperoni andis An-Marleniga välja ühise singli “kosmoselaeval”, mis pärineb produtsendi peagi ilmuvalt albumilt “qqndqlt”. Loole valmistas video Henry Parelo.

Ühine koostöö sai alguse DM-i slidemisest. „Mulle väga meeldib An-Marleni tämber seega proovisin talle oma ideed maha müüa. Saatsin talle ühe värske põhja ja voilaa, Inglile meeldis see instrumentaal väga ja paar nädalat hiljem tuli esimene demo. Esmakuulamisel lõi see täiesti pahviks ja võttis kananaha ihule, midagi taolist polnud ma varem ühegi oma biidiga saavutanud,” kommenteerib produtsent boipepperoni. „Mul on hea meel, et boipepperoniga õigel hetkel samale orbiidil sattusime ja see lugu ühises koostöös sündis,” lisab An-Marlen.

 

boipepperoni An-Marlen kosmoselaeval qqndqlt

 

„Kosmose juures paelub mind selle suurus ja sellega kaasnev teadmatus. Me tegelikult ei suuda hoomata, mis üllatusi see pakkuda võib,” ütleb loo autor boipepperoni. Kosmoselaeva loo lüürika inspiratsioonist jagab mõtteid Ingel Marlen Mikk ehk An-Marlen. „Ma polnud pikka aega armunud olnud. Seda lugu kirjutades mõtlesin äratundmisrõõmule, mis tekib tundest, mille loob minus armastus. Hetk, mil viibid armsamaga ja tunned, et aeg kaob ning maailm kuulub vaid meile kahele. Justkui oleksime kahekesi kosmoselaeval ja vaataksime üheskoos ümbritsevat maailma. Viimasel ajal on tegelikult üsna igav olnud nii, et kui keegi tahab mind kosmosesse deidile viia, siis ma olen IN,” naerab An-Marlen.

 

 

boipepperoni sotsiaalmeedias:
IG / YT 

An-Marlen sotsiaalmeedias:
IG / FB / YT / Tiktok