#LÄBIKLAASI Mulgi Drift pani Viljandimaa metsad kõmisema

Pikema sissejuhatuseta – toimus Mulgi drift, asukohaks Raassilla RX, mul oli kaamera kaasas, tegin pilte. Möll oli äge, võistlus oli põnev, burger maitses hästi ja masinad olid ilusad. Traditsiooniline Hooligan Hamlet #LÄBIKLAASI fotoformaadis ülevaade toimunust all pool. Kui leiad ennast pildil üles ja soovid rõõmu sotsiaalmeedias jagada, siis märgi kindlasti postituses ära foto autor Instagramis @hooliganhamlet ja Facebookis Hooligan Hamlet. Head nautimist!

 

Mulgi Drift 2023 Raassilla RX Estonian Drift Mulgi Drift 2023 Raassilla RX Estonian Drift #LÄBIKLAASI Mulgi Drift pani Viljandimaa metsad kõmisema Mulgi Drift 2023 Raassilla RX Estonian Drift #LÄBIKLAASI Mulgi Drift pani Viljandimaa metsad kõmisema #LÄBIKLAASI Mulgi Drift pani Viljandimaa metsad kõmisema Mulgi Drift 2023 Raassilla RX Estonian Drift#LÄBIKLAASI Mulgi Drift pani Viljandimaa metsad kõmisema

 

Täägid: