#LÄBIKLAASI Cars & Coffee Tallinn juuni 2023

Pikema jututa – toimus Cars & Coffee Tallinn. Ei kuskil mujal kui Ülemiste City avaratel parkimisplatsidel. Päike oli madal ja meeleolu oli kõrgel. Järgmine üritus toimub juba 12. juulil T1 parkimismajas. Rohkem infot ürituse Facebooki lehelt.

Juunikuu Cars & Coffee Tallinn ürituselt traditsiooniline Hooligan Hamlet #LÄBIKLAASI fotoformaadis ülevaade all pool. Kui leiad ennast pildil üles ja soovid rõõmu sotsiaalmeedias jagada, siis märgi kindlasti postituses ära foto autor Instagramis @hooliganhamlet ja Facebookis Hooligan Hamlet. Head nautimist!

Cars & Coffee Tallinn Instagramis @cnc_tallinn

#LÄBIKLAASI Cars & Coffee Tallinn juuni 2023 #LÄBIKLAASI Cars & Coffee Tallinn juuni 2023 #LÄBIKLAASI Cars & Coffee Tallinn juuni 2023 #LÄBIKLAASI Cars & Coffee Tallinn juuni 2023 #LÄBIKLAASI Cars & Coffee Tallinn juuni 2023

#LÄBIKLAASI Cars & Coffee Tallinn juuni 2023

#LÄBIKLAASI Cars & Coffee Tallinn juuni 2023 #LÄBIKLAASI Cars & Coffee Tallinn juuni 2023