Viljandi burger ja VLND Community Cup 2024

VLND Burger on aegade algusest püüdnud oma tegevuses olla maksimaalselt kogukondlik. Tõenäoliselt on see seotud VLND Burgeri nimesse kuuluva täheühendiga VLND, mis sümboliseerib Viljandi juurtega kodulinna panustavat punti, kes tahtis ja tahab endiselt, et elu Viljandis oleks äge ja atraktiivne. See osa on tulnud kaasa ka VLND Burgeriga ning nädalavahetusel toimunud jalkaturniir oli selle ehedaks tõestuseks. Kuue meeskonna osalusel toimunud jalkaturniir tõi kokku Raceri, VLND Burgeri, Delfi, Jooksu ja Põhjala, Reede ja Luurel Varga meeskonnad ning Snelli staadionil madistati kuni võitja selgumiseni.

VLND Burgeril on olnud soov jalkaturniiri korraldada juba mitu aastat ning sel aastal tundus, et saabuva EURO2024 ja toimunud Champions League’i finaali valguses oli aeg küps. Ja Snelli staadion oma asukohaga oli viimaseks kinnituseks, et asi lihtsalt tuleb ära teha. Mõeldud-tehtud.

Võitjaks krooniti Racer, teiseks jäi meeskond Luurel Varas & Kaabakad ning kolmandaks Delfi.

Turniiri eesmärk oli tuua kokku erinevad nurgad meie brändi sõpruskonnad ning panna nad ühte kohta kokku, et tekiksid uued sidemed ja oleks lihtsalt mõnus olla. Ja nagu kinnitas Raceri meeskonna kapten Jüri Belovi sõnavõtt pärast võitu Delfi üle: “Ma loodan, et meist nüüd ajakirjanduses halba ei kirjutata,” siis sümbioos erinevate maailmade vahel tekkis ning jalgpallil on eriline võime inimesi liita.

VLND Burger Instagramis

 

Viljandi burger ja VLND Community Cup 2024 Viljandi burger ja VLND Community Cup 2024 Viljandi burger ja VLND Community Cup 2024 Viljandi burger ja VLND Community Cup 2024 Viljandi burger ja VLND Community Cup 2024 Viljandi burger ja VLND Community Cup 2024 Viljandi burger ja VLND Community Cup 2024