#LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu

Pärnus leidis taas aset kõige suurem kohalik Porschede kogunemine Porsche Festival 2024. Imeline nädalavahetus täis autotööstuse minevikku, olevikku ja tulevikku segatud kokku keskmisest vürtsikama seltskonna ja juba traditsiooniks saanud hea ilmaga.

Sõnal “tulevik” oli seekord suurem rõhk kui varem, sest esmakordselt toimus kuurortlinna merises õhus TAYCAN RACE võidusõit. Nagu kohapeal kõlama jäi (või kõlama ei jäänud) oli tegemist kõige vaiksema võidusõiduga, mis Eestis eales toimunud on. Esmakordselt võtsid Eesti parimad võidusõitjad mõõtu ringrajal Porsche elektriautodega. Loomulikult said Porsche omanikud oma isiklike masinatega kiiremaid ringe teha Open Track’i raames. Sõidud toimusid kolmes erinevas klassis – PRO, PRO AM ja AM.

#LÄBIKLAASI Porsche Festival 2023 – massiivne fotoreportaaž by Hooligan Hamlet

Muidugi toimus Porsche Classis Tähesõit, kus sellel aastal oli kohal mitteametlikel ja täiesti kontrollimata andmetel 80 klassikuks kvalifitseeruvat masinat. Ühe numbrimärk mustem kui teise oma. Lisaks ilusatele autodele hoidsid külaliste tuju üleval töötoad, hea söök, hea muusika, virtuaalvõidusõidurajad, Porsche Drive slaalom ja palju muud. Taas oli võimalik oma auto üles pildistada unikaalses Light Painting boksis.

Porsche Festival 2024 päevase programmi üheks staariks oli kindlasti spetsiaalselt ürituse ajaks maandunud tuttuus elektriautode kuningas Porsche Taycan Turbo GT. Õhtu staariks täiesti uus täiselektriline Porsche Macan, millele sai Eestis esimest korda pilgu peale heita. Uus Macan on muide Pärnus Poko resto terrassil spetsiaalsel pop-up alal vaadatav kuni 6. juulini.

Meeleolukas, särtsakas ja elektrit tulvil festival on selleks korraks läbi. Oli ajatut disaini, oli innovatsiooni, oli põrisevaid sisepõlemismootoreid ja futuristlikku vuhinat. Kohtume Porsche Festivalil juba järgmisel suvel!

 

#LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsuporsche eesti porsche festival 2024 porsche classic tähesõit pärnu audru ring porsche ring #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu #LÄBIKLAASI Porsche Festival 2024 oli täis elektrit ja särtsu