Esimesed ametlikud fotod Supreme X Nike Air Force 1 collabost

Supreme teeb asju ALATI nii, et kõik räägivad. See on Supreme’i DNAs. See kaua sahistatud collabo on lõpuks ametliku vormi võtnud. Nagu ikka, sai esimesena piiluda seda sündimata klassikut Jaapani ajakiri SHOES MASTER. Just selle sama ajakirja kaanel kõnealused ketsid ka kükitavad. Meie käsutuses on ajakirja tarbeks pildistatud fotod ka sisu lehtedelt. Reliis on välja hüütud 2014 aasta oktoobri kuusse. Täpsem info ilmselt käigu pealt.

Air Force 1 on ilmselt kõige collabotum kets maailma ajaloos ja see on minu ülimalt ebaprofessionaalne hinnang. Selle seisukohaga tasub laupäeva öösel klubist koju tuterdades kindlasti Stockmanni kandis ülbitseda. Air Force 1 on legend, no doubt, kahju, et Eestis ringleb ainult kõikide nende kunstiteoste toorik – valge AF1.