Käsitööna valmistatud Pirados Brand nahktagi

Pirados Brand on kodumaine rõivafirma, kes saab ühena vähestest oma nime järele kirjutada “Fuck you, we made it!”. Üks tugevamaid iseloomu jooni selle kaubamärgi taga on oma käekiri. Kui palju sellise taseme asju võib Eestis üles lugeda, millel on täiesti selgelt oma isiklik joon ning tunnetus absoluutselt kõiges, mida nad puudutavad? Olgu selleks t-särgi hinnasilt, mootorrattakiivri kujundus, keskkonna disain jäähallis. Oma käekiri ei lõpe seal. Kõik üritused, artistid, kõik videoklipid, kogu sotsiaalmeedia kommunikatsioon, iga kirjavahemärk, kurat, isegi nende meeste hingeõhk haiseb Piradose järgi. Kas sulle meeldib see, on omaette küsimus ja mõttetu küsimus, sest tegelikult ei koti see eile surnud kiriku kojameest ka, mis sulle meeldib.

Pirados Brand lisas oma saavutuste vööle just uue sälgu ning kuulutas välja esmakordse ja ainulaadse võimaluse, tellida endale Eestimaa pinnal käsitööna valminud, just ja ainult SINULE tehtud nahktagi tellimise võimaluse. Räägitakse, mõõdetakse, analüüsitakse ning valmistatakse ainueksemplar nahktagi, mis ripub ainult sinu esikukapis. Hind sellel lõbul jääb 600-2000€ vahemikku, olenevalt sinu soovidest ning mõõtudest. Hooligan Hamlet kiidab sellise suhtumise heaks, sest Eestis käsitsi valmistatud nahktagi, millesse räpparite veriseid molle hõõruda.. däts some bäädäässs shit yo!

Täägid: