Nädala Instagrami pilt #3

Hooligan Hamlet valib iga nädal välja kõige retsima foto Instagramist. Mille alusel? Ma arvan, et me ei pea põhjendama. Miks? Sest Tallinnas ei põhjendata ega argumenteerita, bitch!
 

No nii kõik pätipoisid, teie #pätiplika on siin! Ilmselt väga pikka sissejuhatust ei vaja – nädala Hooligan Hamleti Instagrami pilt pärineb seekord laulja ja Eesti Otsib Superstaari saate võitja Liis Lemsalu Instagramist. Põhjuste nimekiri lihtsamast lihtsam – blondid juuksed, nokamüts ja ketsid. Pange-pange üles neid tossu ja mütsi pilte tüdrukud ja usun, et varsti on ketsikultuur kõikide kohalike chikkide südames.

#HOOLIGANCHALLENGE

#Hooliganchallenge Getter Jaanile, Kerli Kivilaanele, Alisale, Grete Paiale, Margaretile, Grete Kleinile, curlykillsile, Helene Vetikule ja Maia Vahtramäele uueks nädalaks – KES teeb teist parima Instagrami pildi oma ilusatest tossudest?

Pilte võib olla mitu-mitu-mitu ja kassipildid seekord arvesse ei lähe. Hastääg #hooliganchallenge ja pühapäeval, 12.oktoobril vaatame üle. Parima tossupildi tegijale mõtleme superägeda auhinna ka välja. Nagu päriselt ägeda auhinna, mitte mingi nõmeda nalja. Kes challenge’it vastu ei võta ja otsustab ignoreerida, talle hakkab Beebilõust iga laupäeva õhtul helistama. Küll me selle numbri ka Ryan Goslingult kätte saame.

Aega täpselt 7 päeva! #hooliganchallenge is on girls!

Selle nädala Instagrami pildi autori Liis Lemsalu Instagram @liislemsalu

liis