Fotograaf Siiri Kumari

Põhiline põhjus, miks Life X Hooligan Hamleti idee idanema sai, oli just see asi siin – juhuslikult leitud ülimalt andekas inimene/ettevõtmine, kelle/mille levimisele kaasa aidata. Ma arvan mitte keeeeegi ei vaidle vastu pärast seda, kui on fotograaf Siiri Kumari kunstiteoseid vaadanud, et see on üks ägedamaid asju, mille otsa internetis juhuslikult komistada. Iga fotot, mida vaatan, saadab kerge külmavärin turja kõige kõrgemas osas. Pole midagi olulisemat maailmas kui detailsuseni paika loksunud kunst. Perfektne kunst olenemata vormist. Kõikides tema planeeritud, ideaalsusesse üles ehitatud  ja välja töötatud piltides säilib mingi kirjeldamatu vaba loks, pingutuse vaba kulgemine. Selline featuur saabub ainult loomulikust andekusest ja seda kuskil õppida ei anna. Vaadake tema kodulehte ja veenduge ise. Räpparite albumikaane fotograaf 2015, raisk!

Siiri Kumari koduleht
Siiri Kumari photo Facebook
Siiri Kumari Instagram
Kontakt: (+372) 5696 6223; Siiri.Kumari@gmail.com

 

Täägid: