Nike Sportsweari sügishooaja sniikersaapad

Nike Sportsweari viimase aja üks ägedamaid innovatsioone ning käesoleva hooaja üks olulisemaid asju on sneakerboot liin, mis müriseb täiskäigul. Legendaarne kohtub vajalikuga. Täna paiskus mitu mudelit müüki pluss algas korralik teavituskampaania. Katsusin ise selle hooaja sneakerboote kevadel. Konkreetsel hetkel ei osanud neist midagi arvata. Sügis on käes ja näeme, et bränd võtab ise asja ülimalt tõsiselt. Paljudel on hetkel veel see Napolen Dynamite’i lemmik loomaliigi liger’i tunne (lion + tiger=liger), et on nagu toss ja on nagu saabas, aga kokkuvõttes ei ole kumbki. Tegelikult aga tundub asi olema maksimaalselt kvaliteetne ja meie kaugus ekvaatorist täpselt sellele ettevõtmisele sobiv. Klassikalised ketsisiluetid nagu Air Max 90, Roshe Run, Air Trainer jpt  on polsterdatud sisse ilmastikukindla materjaliga ning viidud ka kuju õrnalt kliimavöötmega vastavusse. No heureka ju!

Hetkel on nad saadaval Nike’i enda kodulehel, aga meie ootame sneakerboote käeulatusse (wink-wink Sportland). Seni saame ainult vesistada meie valduses oleva tõeeeliselt võimsa video- ja pildimaterjal saatel.