Ilmus uus album “SHADY XV”

24. november on käes ja Eminemi kuulsaks joostud Shady Recordsi 15. juubelialbum “SHADY XV” on ilmunud. See pole üllatus nagu rääkisime juba siin. Albumi saab endale 16 träkiga kohe nüüd ja praegu soetada iTunes muusikapoest siit.

Albumil on korralik nimekiri tüüpe, kelle hulgas peale Eminemi näiteks Yelawolf, Royce da 59, D12, 50 Cent jne. Kõik ei esine albumil muidugi täiesti värske kraamiga. Nagu mainisime on tegemist ikkagi sellise toreda tagasivaatega Shady Recordsi reliisidesse koos väikese boonusmaterjaliga.

Ma olen kuulnud paari lugu sellelt ja asi tundub tõsine. Mitte millelgi ei tundunud olema juures seda raha lõhna, mida täna väga tihti leiab. Rahalõhn ei ole halb asi. Väga head rahalõhnalist asja liigub ringi no doubt. Ma lihtsalt mainin, et SHADY XV-l seda suurelt juures ei ole. Arvestades meeste kaliibreid, on see tore üllatus. Üllatused on üldse toredad. Nagu näiteks see grandiooooosne 66 träkiga Shady mixtape, mis ka just ilmus. BÄNGAH!

Albumi “SHADY XV” singel Eminemiga peaosas “Guts Over Fear” saab endale ka täna video. Mulle need viimase aja Eminemi videolood eriti peale ei lähe. Ma tean ka põhjust. Põhjus on kurb ja valus. Ei taha tunnistadagi. Ma olen paar aastat liiga vana. Videol on üks suur sponsor ka. Kes arvab ära mis või kes?

Täispikka varianti saab näha juba tänase päeva jooksul. Minge ostke plaati ja andke kommentaaridesse teada, kuidas album tundub.