#LÄBIKLAASI + Metsakutsu x EK53

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib.  
 
LASKA X HLGN HMLT
 

METSAKUTSU SÜNNIPÄEVAKINK

_MG_0001

Esimene #LÄBIKLAASI vaatab läbi klaasi meid ennast. Video sellest, kuidas tegime sünnipäevakingi oma ühisele heale sõbrale, mõttekaaslasele ja andekale muusikule Metsakutsule. Selle puhul joonistasid EK53/Pirados kunstnikud Big Mora, Riku B & Roy eksprompt korras sünnipäevalapse nimelise graffiti, mis on inspireeritud tema viimase aasta tegemistest ja saavutustest. Kirev elu, karikad, auhinnad, ketsid, Pirados brotherhood. Raske on panna sõnadesse, kui hea meel meil tema õnnestumiste üle on. Tuult tiiba igal tegemisel ja hoia meeles… we got your back homie!

SAMAL AJAL BEHIND THE SCENE OF THE SCENE

See oli nädala sees. See oli see hull nädal, mille jooksul pidin Metsakutsule ka “Karikad” video valmis tegema, väga palju ei maganud. Igatahes mõned päevad enne tema sünnipäeva olin tööl, tegin disaini ja taevast sadas koera alla, ilgelt märg oli. Mingil ajal helistas Mora ja küsis, et kuidas kingivärk on. Mõtlesin, et “Karikad” videost saab juba päris lege kink. Ta ütles, et lähme teeme parem korraliku seina ja teeme filmi ka sellest. Korraks tõmbas hinge kinni, sest mindset oli “Karikad” ja tähtaeg oli kinnitatud. Peale selle olin unele võlgu ja lubasin Rainerile, et lähen koju heegeldama ja ärgu rohkem helistagu. Lõppkokkuvõttes sai räigelt äge õhtu seina ääres ja veel ägedam “Karikad” video. No sleep, til’ i’m six feet deep!

@laskafella