Must Reede ja holiday nädalavahetus

Oeh… ameeriklaste Tänupühad ja Must Reede on keeruline aeg igale ketsi- ja streetweari mehele, kes asjast vähegi lugu peab. Niii palju tosse ja niii vähe raha. Nädalavahetus tõotab tulla jõhker.

Kaks kõige olulisemat reliisi, millel meie soovitame silma peal hoida. Easiteks juba varem räägitud Nike Air Max “Safari Pack”.

hmz1anymqrm9trsz8phh

 

Teiseks veel olulisem reliis – Air Jordan 6 Retro “Black/Infrared”. Ma arvan, et väga vähesed ei ole sellega nõus. Miks ta olulisem on? Jõõõõhker hype on märk sellest, et bränd ise on väga huvitatud selle ketsi müügiedust. OG värvikompa on oodanud oma taasreliisi. Pinged on mõnusalt üles keritud ja ma usun, et KÕIK veebipoed, kes Musta Reede puhul selle ketsi letti panevad, müüvad oma varud välja umbes 3 minutiga. Hoidke sõrmed soojad ja varustage ennast hea internetiga.

air-jordan-6-retro-black-infrared-23-1 air-jordan-6-retro-black-infrared-23-2 air-jordan-6-retro-black-infrared-23-3 air-jordan-6-retro-black-infrared-23-4 air-jordan-6-retro-black-infrared-23-5 air-jordan-6-retro-black-infrared-23-6