Palju õnne sünnipäevaks, Genka!

Imetletud ja alati austatud Legendaarne Records, EHHF ja kõige muu meile südamelähedase eestvedaja ja entusiast Genka peab täna oma sünnipäeva. Hooligan Hamlet soovib palju-palju õnne ja jaksu lavalaudu tallata, lõputut enesekindlust uusi räpitattnokki ohjas hoida ja kõige rohkem soovime ilusaid asju perepea kohustuste kandmisel. Omalt poolt kingime Genkale esimese eks-klu-siiiiiiv-se eksemplari uuest  “Graphic poetry” by Hooligan Hamlet postrite seeriast. Poster on inspireeritud Toe Tag’i albumi “Kõik On Formuleerimise Küsimus” singli loost “Palju Õnne, Inimesed”.

“Graphic poetry” ehk graafiline poeesia on visualiseeritud räpitekstide postrite seeria, mille kohta täpsemat infot jagame juba uuel aastal. Disain ja illustratsioon by Rainer “Metsakutsu” Olbri ja tekstid pärinevad kodumaisest luule paremikust. Hoidke ninad teravad ja silmad/kõrvad lahti.

graphic poetry