Kuningas on tagasi – Air Jordan 4

Ma kardan natuke seda teksti kirjutada. Ma ei tea, kuidas seda nii teha, et midagi valesti ei oleks, et ma ise sellega rahul oleks. Miks? Mu käed paneb värisema nimi Air Jordan 4. Võib öelda vist nüüd suhteliselt kindlalt, et minu jaoks number 1 ketsisiluett. Minu tõeline lemmik. Minu Püha Graal, Eleanore ja Unicorn. Edgar Savisaare Katrin Siska. See on põhimõtteliselt ainus mudel, mille reliiside nimel ma olen nõus võimlema.

2015 aasta lubab mitut Air Jordan 4 väljalaset. Wupii! Nagu rääkinud oleme, võttis Air Jordan retro mudelite reliisimise korralikult ette ja update’is uueks aastaks seda süsteemi totaalselt. Käiku läheb uus retro remastered suund. Aasta 2015 mühiseb meie suunas täiskäigul ja esimene reliis remastared retro mudelitest maandub ketsimeeste hambusse 10. jaanuaril. Selleks on (tõrõntõntõnõõ!) Air Jordan 4 “Columbia” (või “Legend Blue”, kuidas soovite). Värvikombinatsioon, mis nägi esimest korda ilmavalgust aastal 1999. Nüüd lubatakse tõeliselt kvaliteetse töö vilja ning hind on ka sellest tingitult natuke krõbedam ehk 190$. Lõppude lõpuks on meie käsutusse usaldatud sellest iludusest ka ametlikud fotod.

Kokkuvõttes ootan 10-ndat jaanuari ja eks ole näha, kui lähedale remastered retro mudelid Eesti poe- ja veebipoe lettidest jäävad. Viimasel ajal on sellest kahurist mitu üllatuspauku käinud.

air-jordan-4-retro-remastered-columbia-01 air-jordan-4-retro-remastered-columbia-02 air-jordan-4-retro-remastered-columbia-03 air-jordan-4-retro-remastered-columbia-04