Tagasivaade aastasse 2014 Eesti räpi Twitteris

Räpp ei ela ammu enam keldrites ega tänaval. Räpp ei ela enam ka näiteks MTV-s. Räpp elab Facebookis ja Twitteris. Siililegi selge. Kas siil on mingi alaarenenud neandertallane, et kui tema sai asjast aru, et siis on kõigil ülejäänutel kindlasti ok? Ma usun, et siilile tehakse selle väljendiga ülekohut. Go siil! Igatahes vaadates lõppevale aastale tagasi, siis on kõik väga segane. Juhtus igasuguseid asju, erinevas formaadis, erinevate inimestega. Pudru ja kapsad, midagi aru ei saa. Ma arvan, et kõige parema ülevaate aastast 2014 annab Eesti räpi Twitter ehk kodumaise räpi skene inimeste + paari külalisesineja twiidid (säutsud). Siin on kõige asjalikum tagasivaade möödunud aastasse ehk ülevaade aastast 2014 Eesti räpi + paari külalisesineja Twitteris.

kristopher luigend

 

genka

 

eric kammiste

 

genka

 

dj tsr

 

kerli kivilaan

 

paul oja

 

robert kõrvits

 

madis nestor

 

genka

 

metsakutsu

 

genka

 

reket

 

tsr

 

suur papa

 

eric kammiste

 

genka