Big Sean on õhkutõusuks valmis

Kuigi Big Sean peaks olema justkui see kõige tavalisem Ameerika kaasaegne räppmuusika (mis maailma kõige huvitavam asi ei ole, mida jälgida), siis algusest peale olen ma temas tajunud mingit lisaväärtust. Sarnast asja toodetakse mere taga rohkem kui meie kõvakettale mahub, aga Big Sean teeb midagi veel, midagi lisaks. Tema muusikas on mingi sirge selgroog, mis ei kõverdu selle muusika järgi, kes raha tõi. Ma ei ole siiamaani aru saanud, mis see temas on. Igatahes nägi seda sama ka värskelt visionääri auhinnaga kroonitud Kanye West, mis on kindlasti üks põhjuseid, miks Sean praegu oma tiibu nii kõrgel lehvitabki.

Suure Seani uus album “Dark Sky Paradise” on igatahes paari päevaga juba maailma ootused kõrgustesse tagunud. Väga korralik ülevaade mehest ja tema hetkeseisust, tulevikuplaanidest ajakirja COMPLEX selles numbris, mille kaanel Suur Sean ise. “Dark Sky Paradise” ei tule ilmselt mitte midagi nõrka. On juba teada, et albumil teevad kaasa näiteks Kanye West, Lil’ Wayne, Drake, Travi$ Scott, PARTYNEXTDOOR, E-40 jnejne. Plaadi ilmumiskuupäevaks on meie kallis Iseseisvuspäev – 24. veebruar.

Õiget maitset on juba tunda ka Seani uues träkis “Blessings”, kus teevad kaasa Drake ja (oho-oho) Kanye West. Biit on sick ja annab mõista, et kogu kukkuv album tuleb ilmselt korralik raputus.

“Blessings on blessings on blessings, look at my life, man – it’s lessons on lessons on lessons..”

https://soundcloud.com/bigsean-1/blessings

Palju kasulikku ja albumitegemisega seotud kaadritagust materjali iga päev Big Seani kodulehel.

Big Sean Twitter @bigsean
Big Sean Soundcloud
Big Sean Facebook