Hooligan Hamlet ja Sportland kingivad ära Air Jordan 4 Retro

Hooligan Hamlet ja Sportland kingivad ära tossud Air Jordan 4 Retro Remastered “Columbia” LS (väärtusega 180€).

Air Jordan 4-ad ei ole Eestis tavalised tossud. Hooligan Hamlet ei ole Eestis ka tavaline online ajakiri. Sportland Eesti abiga on meil võimalus oma lugejate vahel välja loosida paar neid legendaarseid ja ülimalt nõutud tosse, mis müüsid Euroopa ja Ameerika veebipoodides ennast välja minutitega! Premium materjalid ja enneolematu kvaliteet teevad sellest mudelist tõelise elustiili tossu sensatsiooni ja sa astud nagu gängster, astud nagu gängster, astud nagu gängster, sest su jalas on toss, mis on kallim kui misiganes moebrändi suss.

Tahad neid endale? Mine kohe Hooligan Hamlet Facebooki www.facebook.com/hooliganhamlet ja loe täpselt, mida sa tegema peab, et loosis osaleda.

Õnneliku võitja teeme teatavaks Hooligan Hamleti Facebookis juba 20. veebruaril. Tossud on müügil Sportlandis.

Head loosiõnne!

Hooligan Hamlet X Sportland