1470 dollari eest tossud – tagasivaade juuni kõige kallimasse nädalavahetusse

Oled ka üks neist, kes paneb alati pisut raha kõrvale, et osta endale järgmised ketsid? Tavaliselt 150€, mõnikord lausa 200€?  Juuni kuus oli üks nädalavahetus, kus sellest jäi väheks. 20. juuni tuli müüki 6 paari Nike mudeleid. Üks jõhkram kui teine, kogu väärtuses 1470$! Sa nägid õigesti 6 paari tosse = 1470$.

Vaatame seda maagilist nädalavahetust kõik koos linnulennult. 

 

Air Jordan 1 valge  “Pinnacle” – $400

Air Jordan 1 “Pinnacle” on ühe korra juba päevavalgust näinud. See oli mai alguses, kui ainult Las Vegas ja NYC sniikeripoodides müüdi päevaga läbi kõik Air Jordan 1 must “Pinnacle”. Nüüd on esmakordselt võimalus ka siin pool lompi elavatel ketsipeadel soetada endale valge “Pinnacle” paar. Air Jordan brändi 30. sünnipäeva puhul tehtud special reliis on üks uhkemaid ja eksklusiivsemaid (ka hind on vastav) tosse, millega enda kollektsiooni täiendada. Artikkel nendest ketsidest oli ka meie juuni kuu üks populaarsemaid. People care!

Air Jordan 7 Cigar – $250

MJ võitis oma esimese meistritiitli kandeks Air Jordan 6 ning eelmisel aastal oli sellele pühendatud reliis. Nüüd on järjekord jõudnud tossuni, millega MJ oma teise meistritiitli sai. Tõenäoliselt paljud on kursis, et Michael üks lemmikumaid tegevusi, lisaks golfile, on sigari popsutamine. Siit ka inspiratsioon sellele reliisile. Air Jordan 7 Cigar tuli üli šeffide lacelock’idega, milleks on tolle aasta meistrisõrmused. Air Jordan 7 Cigar kuulub “Championship Collectionisse”.

Air Jordan 7 Champagne – $250

Teine reliis tunnustamaks MJ teist meistritiitlit on Air Jordan 7 Champagne. See toss kuulub koos Cigariga “Championship Collectionisse”. Ka sellel Air Jordan 7 on meistrisõrmustest lacelockid ning mõnusalt muid kuldseid elemente.

 

Air Jordan 11 Low “Citrus” – $120

Jõuame nimekirjas tossudeni, mille hinnaklass on tiba sobivam kõigile. Khmhk, ei ole kõigile. See on spetsiaalselt naistele reliis! Aga need tossud kandideerivad kindlalt kõige ilusamate hulka, mis tulid müüki 20. juunil. Air Jordan 11 Low “Citrus” on täpselt see, mida selleks suveks vaja, neiud. Esiteks – Air Jordan 11 on alati kindla peale minek. Teiseks – madal variant on ülimõnus suvekas. Kolmandaks – üleni valged ja stiilne  tsitruseline põhi. Mida veel ühelt tossult tahta?

Nike “What The” KD 7 – $200

Kevin Durant ei saanud ise korvpalliväljakul oma uusimaid KD 7’d kanda, kuid jalas olid need tossud paljudel mängijatel – nii seal kui siin pool lompi. Tõenäoliselt viimane värvikombinatsioon KD 7-le sel aastal on KD 7 “What The”. Erinevatest Nike ja KD vanematest tossudest inspiratsiooni saanud “What the” ketsidel on isegi pimedas helendavaid detaile. Ma nägin neid tosse 16. juunil ühel tüübil jalas. Ta ei olnud eestlane, aga ta oli Eestis.

Nike Air Foamposite “Gone Fishing” – $250

Nike Air Foamposites “Gone Fishing” nimetus tuleb muidugi legendaarsest NBA TNT Overtime saatest. Tossudega tuleb kaasa ka spets kalamehe sneakerbag. Badass!

Päris jõhker valik. Mis tossud sulle kõige rohkem meeldivad? Mida tahaksid enda kollektsiooni?