adidas üllatab loodussõpru ja vastaseid

Kui ühes tootes on ühendatud suurepärane disain ja loodussõbralikkus, siis on see toode mulle põhimõtteliselt maha müüdud. Rääkimata sellest, et adidase värske ookeaniprügist loodud kets on ka täpselt minu lemmikut värvitooni.

Imelik öelda, aga mu viimase aja “meelelahutuseks” on olnud erinevate dokumentaalide vaatamine, mis räägib justnimelt plastikust ja prügist meie ookeanivetes ning sellest teemast võiksin jahvatada pikalt ja laialt. Nüüd võttis ka adidas teemast kinni ning lõi teema levitamiseks ja ookeanite kaitsmiseks Parley for the Oceans inimestega koostöös Parley for the Oceans x Adidas Ultra Boost ketsi ning näitas, et ookeanites ulpivast plastikust on võimalik teha midagi ekstra cooli.

Parley ühendab erinevad loomingulised inimesed kunsti-, filmi-, muusika-, moe-, tehnoloogia- ja teadusmaailmast suurte brändide ja keskkonnateadlastega, et hoida ära maagilise sinise maailma, ookeani lõplikku saastamise.

Autor: Keilit Aedma
Keilit Instagramis

adidas-parley-for-the-oceans-recycled-sneakers-2-728x546 adidas-parley-for-the-oceans-recycled-sneakers-4-728x546 adidas-parley-for-the-oceans-recycled-sneakers-5-728x546 adidas-parley-for-the-oceans-recycled-sneakers-7-728x546