Air Jordan 11Lab4 ametlikud fotod

Mis asi on “11Lab4” ja miks ta ei ole normaalne Air Jordan 4, sa mõtled? Isegi kui sa ei mõtle, siis ma mingi aeg tagasi mõtlesin. Aasta 2015 on näinud juba ühte imelist Air Jordan 11Lab4 reliisi ja sellel laupäeval, 11. juulil tuleb järgmine.

See imelik nime laiendus esindab Air Jordan brändi ühte mudeliliini, mida nad nimetavad Lab’iks. Ma ei hakka pikalt seletama, sest paljud ilmselt on sellega kursis, aga põhimõtteliselt on seda seeriat varem igatpidi nimetatud ja nüüd on see LAB ja see kujutab endast Jordani retro tossusiluettide osade kombineerimist. Võetakse ühe ikoonmudeli detail (materjali kasutus, muster vms) ning kombineeritakse see mõne teise ikooni siluetiga. Antud juhul on võetud Air Jordan 11 legendaarne läikiv materjal ja seotud see Air Jordan 4 siluetiga. Tulemuseks ongi see Air Jordan 11LAB4.

Sellised kahe mudeli mash-upe on tehtud mitmeid. Mõned õnnestunumad, mõned mitte nii väga. Kokkuvõttes on keiss see, et sellised vägistamisel puudub pärand, tähendus ja funktsioon. Paljud sneakerheadid ja muud asjatundjad nimetavaid LAB seeriat frankesteinide tehaseks ja seda ei peeta kõige ägedamaks asjaks Jordan Brandi ettevõtmiseks.

Fakt on see, et need punased tossud lähevad lettidelt ilmselt 2 minutiga. Nende hind on kõrge, sihib selgelt väga konkreetset sihtrühma ja toob palju rõõmu paljudele inimestele. Mina isiklikult ei ole veel seisukohta võtnud. Äkki need fotod aitavad.

 

air-jordan-11lab4-university-red-1

air-jordan-11lab4-university-red-2 air-jordan-11lab4-university-red-3 air-jordan-11lab4-university-red-4 air-jordan-11lab4-university-red-5

Täägid: