Drake VS Meek Mill vanakooli biifi küte

Ilmselt tead, et sõbrad Meek Mill ja Drake läksid tülli. Tähendab olgem täpsed – Meek Mill läks Drake’iga tülli. Üks levinumaid põhjendusi Meek Milli pahale tujule on see, et Drake ei retweetinud tema värsket albumi ilmumise uudist. Tõsi või mitte, selle teada saamiseks peab rohkem internetis olema. Mul on internetis hängimise mõõt täis ja ma vist paremat põhjust ei viitsi taga ajada. Sellest piisab.

Meek Mill otsustas eelmisel nädalal välja tulla uudisega, et tema uue albumi (mille nime ma meelega ei nimeta juba teist korda) peal kükitava Drake featuring träki Drake’i salm ei ole Drake’i enda kirjutatud. Õli lisas tulle Funkmaster Flex, kes mängis raadios ette Drake’i vibega träki varasemast ajast, mis justkui tõestas, et tõepoolest, kasutuses olnud lüürika on juba varem kasutuses olnud. Mu räpp ei ole minu enda kirjutatud? THIS MEANS WAR!

 

Drake littis Meek Milli vastu loo “Charged Up”

 

Drake littis Meek Milli vastu veel ühe loo “Back To Back Freestyle”

 

Täna otsustas Meek Mill vastata looga “Wanna know”

https://soundcloud.com/dreamchasersrecords/meek-mill-wanna-know-ft-quentin-miller-prod-by-jhalil-beats-and-swizz-beatz

 

Reaalsus on see, et Meek Mill reliisis värskelt oma albumi. Interneti jama tuli mugavalt vahetult pärast seda. Ja tegelikult – IT WAS ALL GOOD JUST A MEEK AGO!