Rahinge basseinis toimub midagi ekstreemset

Oled sa Tallinnast, Elvast või Kärdlast, laupäeval võta suund Tartumaal asuva Rahinge küla poole, sest seal asuvas ainulaadse basseiniga ekstreempargis leiab aset Rahinge Pool Party. Ei, tegemist ei ole tavapärase basseinipeoga, vaid hoopis ühe vinge ekstreemspordiüritusega, kus Baltimaade parimad veelaudurid võistlevad üksteise vastu maailmatasemel pargis!

“Osalema on oodatud kõik veelaudurid algajatest edasijõudnuteni välja ja ka pealtvaatajatele on garanteeritud põnev võistlus koos vaatemänguliste trikkidega,” räägib üks eestvedajatest Martin Bachmann üritusest, mille puhul on tegemist ka ühe etapiga Eesti maailmameistrivõistlustest veelauasõidus. “Lisaks mängivad kogu päeva Kiviaja Recordsi tüübid muusikat ja Zai-Biff-Zai pakub kehakinnituseks veiselihaburgereid.”

 

Liidia Maier

 

Esimene Pool Party toimus 2012.aastal, kui Rahinges valmis kogu Baltikumis ja Skandinaavias ainulaadne basseini ehitus, mis võimaldab veelauduritel trikid ja hüpped uuele tasandile viia. “Selleks aastaks anname oma basseinile uue välimuse ning selle valmimise tähistamiseks korraldame veelauavõistluse.” Basseini valmistamisel on inspiratsiooni ammutatud tänavatelt ja rulaparkidest ning veelauaparki on ehitatud ka trepid koos käsipuuga, mis annab veelauduritele võimaluse näidata väga tehnilisi trikke.

Rahinge? Misasi see veel on? “Rahingel asub nüüdseks juba maailmatasemel veelauapark ja siin on võimalik lumelauduritel ja suusatajatel hooajaks valmistuda ning vettehüppemäel oma trikke harjutada,” räägib Martin. “Lisaks saab Rahingel mõnuleda rannaliival, panna oma tasakaal proovile slackline’il või indoboardil, mängida rannajalgpalli ja võrkpalli, hüpata batuudil, ujuda või harjutada discgolfi viskeid.”

Piltide autorid: Jaanus Jagomägi, Liidia Maier

Autor: Keilit Aedma
Keilit Instagramis
www.keilitaedma.com