Drake lasi 3 uut lugu välja

Nädalavahetusel andis OVO Sound välja oma järjekordse playlisti Apple Beats 1 Radio’s. Sealt leiame ka Apple’s very own boy Drake 3 värsket rada.

Vahetult enne seda, eelmisel nädalal, tõmbas Drake’il väga tuliseks, kui Meek Mill hakkas ei kusagilt teda dissima. Väites, et Meek Milli albumi parimas loos “R.I.C.O.” on Drake’i salm kirjutatud Drake’i “ghostwriteri” poolt (lol).

 

 

Drizzy jäi rahulikuks. Lasi fännidel mõnda aega enda eest rääkida. Samal ajal aga valmis tal träkk “Charged Up”. Üks lahedamaid asju selle “tüli” juures on see, et ka Drake’i ametlik diilipartner Jordan Brand võttis sõna ja ilmselgelt “Charged Up” pealkiri nende Instagramis ei ole seal juhuslikult. Üks kõigi ja kõik ühe eest I always say!

 

https://instagram.com/p/5ljdIVJMfG/?taken-by=jumpman23

 

Mu meelest Drake on one-of-a-kind tüüp ja tema levelini on raske küündida. Dude is breaking records! See träkk pole küll suurem asi edetabelite purustaja, aga vähemalt annab tüüp oma vastuseid stiilselt mitte Twitteri või Tumblri teel.

 

“Wow, I’m honored that you think this is staged, I’m flattered man, in fact, I’m amazed” – Drake

 

 

Teine lugu, millega Drake välja tuli, on “Hotline Bling“. Laul, mis räägib põhiliselt Drake muusast Nebby’st ja sellest, kuidas ajad on muutunud ja suhted nende vahel on muutunud. Neiu kannab vähem riideid ja joob rohkem šampust. Story of my life bro. Mulle meeldib see laul. Kas see jääb kergelt meelde või ma lihtsalt õpin sõnu pähe?

 

“You used to call me on my cell phone, late night when you need my love” – Drake

 

https://soundcloud.com/octobersveryown/drake-hotline-bling

 

Kolmas ja viimane on mõnusalt bassine “Right Hand“, mis tundub mulle järjekordse Meek Milli dissina. Kas see on seda, ma ei tea.

 

“But I swear you gotta chill, you wanna grip Benz wheel” – Drake

 

https://soundcloud.com/octobersveryown/drake-right-hand

 

Me muidugi jääme ootama tüübilt rohkem mussi! Albumite ja kogumike kaupa! Drake, me ootame!

Drake Soundcloud