Reebok InstaPump Fury “Orchard”

Mäletate, kui ma kirjutasin sellest eriti futuristlikust Reebok InstaPump Fury-st? Igatahes nüüd tuleb uus ja eriti kõva. Splatter kombopakist “Ochard” on üks kolmest värvivalikust, mida sealt leiab.

Värvi on peale pritsitud korralikult ning pealmisel osal on laia värvivalik, kust võib leida nii lillat, halli kui ka natuke musta. Tald nagu alati – pooleks ja valge. Daaaah! Minu jaoks toonid ei ole võibolla piisavalt ekrsad, aga “pritsitud värv” annab tohutult hea efekti.

See variant on lähipäevil ilmselt väljamüüdud, aga see on okei, sest Ebay ja muud kohad aitavad meid alati välja. Kanye West isiklikult on käinud Ebayst Young Thugile Yeezy Boosti ostmas, seega see on ok.

Reebok InstaPump Fury Hooligan Hamlet Reebok InstaPump Fury Hooligan Hamlet Reebok InstaPump Fury Hooligan Hamlet Reebok InstaPump Fury Hooligan Hamlet