Uus OKYM video “Segadus”

Te arvasite, et Saarema üks helgemaid päid Okym Riim magab? Super edukat kodumaist hiphopi aastate jooksul välja andnud Okym Riim on nüüdsest OKYM. Tema albumid on valitsenud riigi räpiküsitluste tippe, nomineerinud Eesti Muusikaauhinnad hip-hop/rap kategoorias ja ta on teinud mitmeid süngeid muusikavideosid. Täna avaldas OKYM oma kõige uuuuema soundi “Segadus”. See on esimese ametlik videosingel peagi ilmuvalt albumilt, mille kohta meil rohkem infot ei ole. Kes reliisib, mis albumi nimi on, millal ilmub? Kohe, kui meil selle kohta rohkem uudiseid on, anname teada.

Lugu nimega „Segadus“ räägib sellest, kuidas hoida lippu kõrgel keset elukeerist ning muusika autoriks on ka varem Okymiga koostööd teinud Semy Morgun (MorS Productions).

Video aitasid teha operaator-lavastaja Ants Martin Vahur (Widescreen Studios), Martin Venela, Triin Tenso, Robert Parelo ja kunstnik Helen Ehandi.

 

 

Täägid: